مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ملاقات و مکالمه فرزندان با خانواده همسر

با سلام و خسته نباشید. با خانمم در شرف طلاق هستیم و همسرم منزل را ترک کرده، دو فرزند داریم (دختر 7 ساله و پسر 3 ساله). فرزندانمان با من هستند چون خودشان با مادرشان نرفتند. مادرشان ساکن زاهدان است و من ساکن نیشابور، هر روز با آنها تماس تصویری میگیرد و گوشی را به مادرش هم میدهد (مادربزرگ بچه ها) و او هم هربار با حرفایی بچه ها را هوایی میکند و باعث اذیت شدن بچه ها و همچنین من میشود. مثلا به بچه ها میگوید دوست دارید بیایید اینجا؟ یا اینکه همه نوه ها اینجا هستند و جای شما خالیست و ازین حرفها و بچه های من هم هوایی میشوند و غصه میخورند که جای دخترخاله و پسرخاله هایشان نیستند و بهانه آنجا رفتن را میگیرند و هربار آرام کردنشان برایم ساعتها زمان میبرد. آیا قانون به من این اجازه را میدهد که مانع مکالمه فرزندانم با مادربزرگشان شوم؟ آیا من وظیفه ای در قبال ملاقات یا مکالمه فرزندانم با خانواده مادرشان دارم یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

ممانعت از ملاقات فرزند ممانعت از مکالمه تصویری فرزند با مادر ملاقات فرزند