مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار به دلیل مریضی و پایان قرارداد

من در شرکتی 20 سال کار مستمر مشغول به کار بودم و با پیماکارهای شرکت قرارداد موقت امضا میکردم حالا بعد 20 سال طب کار مرا در این شغل به علت بیمار ریه نامناسب اعلام کرد و مرا اخراج کردند و قرارداد من شش ماه کن هم به پایان رسید
من از قبل ریه هام کوچک بودند
و دو سال ماند تا بازنشست بشوم ایا میتوانم شکایت کنم و بازگشت بکار بشوم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر قرارداد سما به پایان رسیده، اخراج نیست بلکه اتمام قرارداد کاری است. البته اگر مستحق حقوق و مزایا باشید میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید.