مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسایه

در آپارتمان زندگی میکنیم طبقه اول همش درب حیاط را نمیبندد و چندین بار هم تذکر دادیم اما به کارش ادامه میدهد و شب و روز درب حیاط را باز نگه میدارد و ما ماشین نمون رو به رو در حیاط که پارکینگ اختصاصی ما است پارک هستش و ایا برای امنیت میتوانیم از دست این همسایه شکایت کنیم و این شکایت حقوقی است یا کیفری خواهشمندم راهکاری به ما معرفی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

احمد نورانی

جناب آقای احمد نورانی :

با سلام
این مورد از مصادیق ایجاد مزاحمت در اجرای حق میباشد و استنادا به ماده 160 قانون ایین دادرسی مدنی با تنظیم دادخواست حقوقی می توان از استیفای حق نمود