مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی شاکی از رای قطعی دادگاه کیفری

با سلام
بنده شکایت کیفری در خصوص انتقال من غیر حق دو فقره سپرده بانکی نمودم و تمامی مدارک برای اثبات ادعای بنده از جمله نظریات کارشناس حسابداری و ... به نفع بنده در پرونده وجود دارد و بازپرس ابتدا طبق مدارک تفهیم اتهام و اخرین دفاعیات اخذ و قرار کفالت صادر نموده ولی متاسفانه از سیر رسیدگی خارج با ارتباط دادن مسایل کاملا بی ارتباط به موضوع پرونده ،قرار منع تعقیب صادر نمود و با اعتراض بنده به دادگاه کیفری قرار صادره تایید و رای قطعی صادر گردید و بنده با توجه به محتویات پرونده مطمینم در بازپرس و قاضی از طرف متهمین اعمال نفوذ شده
حال با توجه به اینکه مبلغ زیادی از بنده به یغما رفته الان چه راهی برای رسیدگی مجدد پرونده با توجه به مدارک که نشانگر صحت ادعای بنده میباشد دارم
و به مقامات بالاتر برای رسیدگی پرونده ارجاع شود
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ایا بنده از طریق اعمال ماده 477 میتوانم فرجام خواهی نمایم از رای قطعی دادگاه کیفری که به ناحق صادر شده ؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدارک شما باید بررسی شود