مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام من با خانم همسايه بالا بحثم شد در حد تذكر كه ارومتر انقد سروصدا نكنيد ايشون گفت ميام نشونت ميدم بعد با لگد فحاشي درب خونه يكم اسيب زد در باز كردم گلدان پرت كرد تو خونه دوسه تا گلدون شكوند اومد تو خونه انگشت منو شكوند سرم زد به ديوار جاي چنگ رو صورت بازو گردن دارم با چنتا كبودي شكايت كردم گواهي پزشك قانوني تأييد شده همه كاراشو انجام دادم ولي همه ميگن ولش كن الكي فقط علاف ميشي پيگير نشو اون خانم كه منو زده ميگفت هيچ غلطي نميتوني بكني

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر با گواهی پزشکی قانونی حتما به نتیجه میرسید و از موضع خود کوتاه نیایید بهتر بود در ان زمان با 110 تماس میگرفتید و صورت جلسه را میگرفتید در حال شما موفق میشوید