مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر زمان بازدداشت در وزرا

سلام یکی از اشناهای منو که سالن ماساژ بدون مجوز داشته رو گرفتن و سالن پلمپ کردن و به وزرا بردن الان به من 2هفتس میگن هنوز اونجا بازدداشت و تحت نظره یعنی فامیلاش میگن و همون شبی که گرفتن قاضی کشیک وثیقه میلیاردی بریده واسشون میخواستم بدونم همچین چیزی میشه که 14روز توقرنطینه بازداشتگاه وزرا نگه دارن؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید ظرف 24 ساعت تعیین تکلیف صورت گیرد و در صورت تعیین وثیقه به زندان فرستاده شوند