مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

با سلام
چهار دنگ از خانه خودم به نام خانمی کردم که صیغه موقت بوده و یک وکالت بلاعزل از ایشان گرفتم. حالا بعد از 3 سال خونه رو بنام خودم زدم و خانوم رفته شکایت مطالبه وجه کرده و صیغه ایشان هم تمام شده میخواستم بدونم میتونم الان از ایشان شکایت ورود به عنف کنم یا خیر اگه نمیشه چه راهی داره؟ و در مورد چهاردانگ میتونه کاری کنه؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع ورود به عنف نیاز به بررسی مدارک و شواهد دارد اما شما باید مبلغ 4 دانگ را به خانم پرداخت نمایید