مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اشتباه

باعرض سلام بنده تا کنون ثبت ثنا نکرده ام و شکایت بر علیه کسی نکرده ام. اما پیامکی مبنی بر شکایت به شماره پرونده و رمز فلان برایم ارسال شده. ایا از من کسی شکایت کرده. و شماره ملی رو دادم به شعب دفتر قضایی گفتن شماره ملی شما با رمز که برات ارسال شده مغایرت دارد لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به احتمال زیاد اشتباه شده ثنا ثبت نام کنید و سابقه شخصی را در عدل ایران بررسی کنید

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. احتمالاً شخصی شماره شما را اشتباه داده است که این به ضرر اوست و نه شما.