مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اشتباه از عدلیران

من یک پرونده در بازپرسی داشتم که چند متهم داشته. فقط بنده یک سال پیش منع تعقیب گرفتم و قرار نهایی شده و رفته به دادگاه. بابت سایر متهمان.
ظاهرا پرونده جهت رفع نقص یکی از متهمین به دادسرا برگشته. مرتبا برام اس ام اس میاد. ابلاغیه های اون یکی متهمها رو میبینم که ربطی بمن نداره و اصلا اسمی از من در پیوست ها نیست و فقط اسامی برخی دیگر از متهمان هست . این قصه روانمو پریشان کرده. چیکار میتونم کنم؟
کاش مسئول دفترهای دادگاهها کمی بفکر آرامش مردم بودن...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه
مراجعه نمایید و اعلام نمایید که دیگر اشتباهی ابلاغیه برای شما ارسال ننمایند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به قسمت رایانه و شعبه مربوطه مراجعه کنید