مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پروانه ساختمانی

باسلام و درود خدمت شما دوست گرامی اینجانب زمینی به متراژ 180 متر تفکیکی واقع در شهر زرقان فارس دارم که جهت صدور پروانه به شهرداری مراجعه نموده و درخواست صدور پروانه دادم که شهرداری از صدور پروانه برای زمینهای آن منطقه خودداری میکنه دلیلشون هم اینه که مالک اصلی زمینها بدهکار و نمیتونن آب و برق رو به این منطقه بیاره در صورتی که شهرداری خودش زمینهای تفکیک کرده و سند هم صادر کرده همچنین اعلام میکنن که صاحبان زمین بین از مالک قبلی شکایت کنن لطفا شما ما رو راهنمایی کنید در ضمن کل منطقه مسکونی میباشد با تشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

چنانچه چندمالک مثل شما باهم وکیل بگیریدتا هم سندمالکیت برای شما از اداره ثبت بگیرد وهم ازشهرداری جواز ساخت تماس بگیرید درصورت لزوم