مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام بنده دوفقره چک از دسته چک مادرم را بابت خرید ماشین درسال 94 به شخصی دادم و پول آن را بدون مدرک با او حساب کردم ولی حالا چک هارو که 373000000 ریال هست به اجرا گذاشته تاریخ چک ها مال 7/94 هستش چکار کنم؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت پرداخت وجه چکها میبایست لاشه چک را دریافت میکردید . در حال حاضر چنانچه شاهدی دارید که مبالغ را پرداخت کرده اید به دادگاه معرفی نمایید.که با وجود اصل چکها در نزد وی اثبات پرداخت کمی مشکل خواهد بود .