مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه دادرسی

همسرم از حبس استفاده می کند درخواست مهریه
و هزینه و خسارت دادرسی و اعسار از هزینه دادرسی داشته که دادگاه حکم داده پس از اجرایی شدن رای هزینه دادرسی اجرا خواهد شد حالا این هزینه را زوجه باید بدهد یا من ایا من هیچ مال واموالی ندارم یک کارگر ساده نفقه و قسط بانکی خود و همسرم را اجبارا می دهم تاثیری دارد چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام
پرداخت هزینه دادرسی با محکوم علیه میباشد و شما باید هزینه دادرسی را پرداخت کنید.
در صورتی که اموالی ندارید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را تقدیم دادگاه نمایید و مهریه و نفقه را به صورت اقساطی پرداخت نمایید.
در خصوص وام بانکی اگر وام به نام همسرتان میباشد میتوانید پرداخت نکنید .
در کل با توجه به حق حبس همسرتان بهترین گزینه توافق با ایشان جهت طلاق میباشد.