مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط مربوط به اعسار دیه

با سلام و ضمن عرض احترام،
مدتی پیش طی حکمی محکوم به پرداخت دیه شدیم. اما به واسطه دانشجو بودن تقاضای اعسار نمودیم و بعد مقداری از مبلغ مربوط به اقساط را پرداخت کردیم. اما مدتی است که مبلغ باقیمانده را پرداخت نکردیم. در سیستم ثنا هم وضعیت پرونده، مختومه نوشته شده است. سوالاتم به شرح زیر هستند:
1- مفهوم مختومه شدن پرونده چیست؟
2-و اینکه درصورت عدم پرداخت من حکم چیست؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام
دوست گرامی مختومه شدن پرونده به این معناست که رسیدگی به این پرونده در دادگاه پایان یافته است . لیکن پرونده در اجرای احکام کیفری به علت اعسار شما همچنان در جریان میباشد.
2. در صورت عدم پرداخت اقساط دیه با پیگیری شاکی حکم جلب شما صادر میگردد.