مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع پیگرد

با سلام و خسته نباشید، بنده نظامی ارتش بودم که از تاریخ 1393/09/24 الی 1394/10/21 مرتکب غیبت شدم. رأی دادگاه اینطور شد: در خصوص اتهام فرار از خدمت از تاریخ 1393/09/24 الی 1394/03/24 با توجه به تایید بیماری وی از طرف کمیسیون پزشکی و به لحاظ داشتن عذر موجه به استناد بند الف ماده 76 قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح قرار منع پیگرد صادر و اعلام میگردد.
سوال بنده اینجاست، این شش ماهی که منع پیگرد برام زدن آیا منتسب به خدمت هستم یا خیر؟