مشاوره حقوقی رایگان - دادسرای نظام

سلام وقت بخیر. بنده گروهبان پیمانی هستم و نزدیک سه سال هست در ناجا هستم یک بار فرار داشتم و برایم دو ملیون تعلیقی نوشت و الا ب دلیل مشکلات باز هم فرار هستم نزدیک سه ماه هست میخام 6ماهم پر بشه و اخراج بشم به نظرتون قاضی برام زندان میزنه یا فقط جریمه نقدی یا اگه نقدی بزنه چقدر میزنه مثلا ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان حبس وجود دارد اگر دلایل قانع کننده ای نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا مجازات حبس صادر نخواهد شد و حکم اخراج شما صادر میگردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیش بینی نیست اما معمولا جریمه نقدی دارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بسته به نظر قاضی است مجازات حبس هم میتوان داشته باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در قانون مجازات نیروهای مسلح مجازات تکرار فرار از خدمت آمده است باید ببینید مشمول کدام بند آن ماده قانونی خواهید بود ماده 56 قانون جرایم نیروهای مسلح را مطالعه بفرمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است. به هرحال شما مرتکب فرار از خدمت برای بار دوم شده اید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در خصوص سوال مطروحه متاسفانه نمی توان اظهارنظر دقیقی نموده چرا که بستگی به بند های ماده 56 و همین طور شمولیت شما بر هر یک از بند های ماده مذبور و نیز در نهایت به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده بستگی دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

بستگی به شرایط

و دلایل

و اوضاع و احوال

پرونده دارد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.