مشاوره حقوقی رایگان - تصرف در سهم مشاع مفروزالرعیه

سلام.خسته نباشید. درصورتیکه زمینی که بصورت مشاع هست و تقسیم بصورت بینه ای درسه گروه ده نفری هست و سهم هرشخص در بین افراد بینه بصورت مفروزالرعیه ای هست و هیچ تقسیم نامه وجود ندارد و سهم همه برابر هست یکی از شرکا در زمین شریک دیگر تصرف و ببش از سهم مشاعش تصرف کرده متضرر چگونه ادعای حق نماید یک تقسیم نامه بصورت کلی هست از فلان محدود تا فلان جا متعلق به فلان بینه به اینصورت.. ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بامدارکی که دراختیارداریدبه دادگاه مراجعه نمایید.موفق باشید

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

رفع مزاحمت و ممانعت از حق در صورتی که تقسیم نامه رسمی باشد و اگر سند رسمی دارید درخواست خلع ید بدهید