مشاوره حقوقی رایگان - جرایم تعزیرات

سلام
سایت خوب شما ممنونم
سوالی داشتم که خیلی نگرانم کرده ممنونم میشم پاسخ بدهید
من 14 سال قبل بدلایلی مجبور شدم از کارت شناسای شخص دیگری استفاده کنم البته اون زمان 15 سال داشتم و استفاده از مدارک شخص دیگر با رضایت اولیا دم بود چون پسر اونا فوت کرده بود مدارکش را بمن فروختن
بعد از 7 سال از ثبت مدارک من ازدواج کردم و رفتم شناسنامه بچه رو بگیرم تو سیستم زد بمن گفت مدارک شما باید بررسی بشه تو سیستم خورده باید بررسی بشه
و منم ترسیدم زود امدم بیرون
3 سال از اون قضیه گذشت بعد یهو حساب های من بسته شد توسط تعزیرات
امروز متوجه شدم تعزیرات منو 580 تومان جریمه کرده و یه نامه تو بانک ملی بازار دارم
یه بانک بمن گفت برو این شعبه بگو میخوام پول این نامه پرداخت کنم
فقط من میترسم برم اونجا یه وقت تو توضیحات نامه نزده باشه جعل اسناد دولتی و بانک زنگ نزنه مامور بیاد
خیلی ترس و اضطراب دارم
حقیقت از طرفی هم چند ساله حساب بانکی ندارم همه شون باهم مسدود شدند از کارت شخصی دیگری استفاده میکنم
یه مشاوره میخواستم آیا برم اون شعبه برای پرداخت جریمه 580 تومانی تعزیرات یا خیر ؟
و احیانا بانک زنگ نمیزنه 110 ؟؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام با توجه به اینکه با اعلام کد ملی مشخصات فرد از جمله حیات یا فوت او قابل تشخیص است ممکن است بنا به دلایلی به این موضوع پی برده باشند در نهایت شما بایستی با امادگی جهت تعیین تکلیف نهایی پیگیر امور باشید در غیر اینصورت در آینده برای خانواده شما همانند ثبت نام فرزند و....مشکلات بیشتری پیش خواهد امد

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
به نظر بنده نیز در معیت یکی از همکاران وکیل از شهر خودتان برای هر اقدامی، پیگیر موضوع شوید.