مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام و وقت بخیر
بنده یک خودرو خریداری کردم و میخوام تعویض پلاک کنم. محل کار من جزیره سیری هست که منطقه مسکونی نیست و بیمه من از بندر لنگه رد میشه. دفتر شرکتی که در آن کار میکنم تهران هست و من میخوام پلاک تهران بگیرم. در ضمن محل تولد من شهرستان هست. نامه شرکت با آدرس تهران و گواهی مبنی بر مشغول به کار بودن بنده در جزیره سیری هم قابل دریافت هست. ممنون میشم ازتون راهنمایی بفرمایید که چجوری پلاک تهران بگیرم.
با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

نامه از دفتر شرکت بگیرید که در تهران مشغول کار هستین و ادرس محل سکونت خود را تهران اعلام کنید