مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف وضعیت تبدیل شرکتی به قراردادی

با سلام
بنده در حدود 36 ماه (3سال) است که به صورت نیروی شرکتی در مجموعه شهرداری یکی از شهرستان های استان تهران خدمت می نمایم، پدر بنده دارای کارت ایثار حضور 24 ماهه در جبهه می باشد.
سوال من این است که با این شرایط می توانم در دیوان عدالت اداری درخواست تبدیل وضعیت نمایم؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت شرکتی به قراردادی فرزندان ایثارگران تبدیل وضعیت شرکتی به قراردادی تبدیل وضعیت