مشاوره حقوقی رایگان - ارث مرد متاهل

اگر مرد متاهلی بعد از پدرش و قبل از مادرش مرحوم شده باشد و بعد هم مادرش مرحوم شده باشد، و این مرد صاحب یک همسر، دوفرزنددختر،هفت خواهر و سه برادر باشد چگونه و به چه اندازه ای است؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دارایی مرحوم به همسر و دو دخترش رسیده و برادران و خواهران ارثی از ان نمیبرند . چنانچه منظور ارث پدر مرحوم باشد سهم وی از اموال پدرش به همسر و دو فرزندش میرسد . سهم وی از اموال پدرش دو سهم از پانزده سهم میباشد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از پدرش،پس از کسر یک هشتم مادرش ،دو برابر سهم هر خواهر می رسدوپس از فوت خودش (فقط)یک هشتم به همسر وا بقی به دختران به صورت مساوی تقسیم می شود.یاالله