مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار کارگر و حق السعی توروخدا وکلای محترم جواب بدین

باسلام من مدت 5ماه و13روز در یک فروشگاه زنجیره ای کار میکردم و طبق ساعت کار. ساعتی حقوق میگرفتم و معمولا بین 10الی 15ماه بعد به حساب بانکی من واریز میشد و گفته بودن بعد سه یا چهار ماه بیمه و قراردادیت میکنیم و مدتها گذشت خبری نشد و من رفتم بازرسی تامین اجتماعی نامه نوشتم و بعد 58روز بازرس آمد و منو صدا زدن و یکسری سوال پرسید بازرس کد ملی و گفت از کی کار میکنی اینجا و خلاصه بازرس رفت و مجموعه از دست من خیلی ناراحت شده بودن گفتن چرا این کار رو کردی کار بدی کردی که بازرس آوردی و ماندگار نیستی اینجا و تهدید کردن و فردا گفتن مدارک هاتو بیار که بیمه ات کنیم و قرارداد معین آوردن یک ماهه از تاریخ 1/6/99الی 31/6/99 و من امضا کردم گفتن امضا نکنی حقوق این ماه واریز نمیشه و من امضا کردم و گفتن از تاریخ 1/7/99نیا سرکار تعدیل نیرو کردن الان چکار کنم الان خواسته من اینه تمام حق و حقوقات قانونی از روز اول 19/1/99 الی برج 6 و میتونم برگردم سرکار بازگشت به کار یا نه و از تاریخ 1/7/99 تعدیل نیرو شدم و بلاتکلیفم حقوقی شامل میشه این ایام بلاتکلیفی چکار کنم خواهشمند است کمکم کنید باید بروم اداره کار دادخواست شکایت کنم ؟ ایا نتیجه ای دارد/ چقدر زمان می برد باتشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما به اداره کار شکایت کنین و حق و حقوق معوقه و بیمه ایام قبل را میتونین بگیرین