مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص حضانت بچه

سلام وقت بخیر سوال من این هست ایا زن من بچه ام را بدون هیچ‌ دلیلی که بتواند اثبات کند حدود بیست روز است بچه رو برداشته و از خانه رفته ما در ترکیه زندگی میکردیم بعد 15روز سرگردانی متوجه شدم که با بچه امده ایران و چون در زندگی خانم هیچ کم و کسری نبوده و ایشان میخواهد جدا بشیم و من هم چون نمیتوانم از بچه دور باشم و بچه ام پسر و 20ماه دارد اگر میشه راهنمای کنید چگونه میتوانم حضانت بچه ام بگیرم اگر میشه خواهشن راهنمایم کنید که چکار باید انجام بدم و این هم بگم من یک پرونده دادگاه دارم ولی حکم دیوان نیامده ایا ایشان از هیچ نظر تو زندگی کم نداشته حتی بچه کامل به اندازه یه پارک وسایل بازی داره ممنونم خواهشن اگر میشه کمی سریع بهم جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات حضانت طفل 20 ماهه اصولاً با مادر است و البته مصلحت این طفل هم قاعدتا همین است. مگر عدم سلامت مادر و خطر سلامت و .. برای طفل دادگاه مصلحت طفل را در سلب حضانت مادر بداند که اصلا امر ساده ای نیست