مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال به کار معلولین حین خدمت نظامی

با سلام میخواستم بدونم بسیجیانی که به دلیل حادثه در مجموعه بسیج به عنوان معلول حین خدمت معرفی و از نظر نیرو ها ی مسلح شامل از کار افتادگان شده است و قادر به کار در ارگانهای نظامی نیست ولی میتواند در ارگانهای دیگر کار کند آیا میتوانند در صورت انجام دادن کارهای دیگر در مشاغل دولتی یا نیمه دولتی مشغول به کار شوند اگه لطف کنید همراه با توضیح قوانین مربوطه هم معرفی کنید ممنون میشم .
*بنده العان 5ساله که در یکی از پالایشگاهای پارس جنوبی در یک شرکت پیمانکاری نیمه دولتی مشغول به کار هستم با وجود همان نقص عضو
*حادثه یک سال قبل از استخدام بدنده اتفاق افتاده و پرونده معلولیت بنده العان تکمیل و ثبت شده
*آیا مستمری برای من برقرار میشود یا اینکه من میتوانم از مزایای آن ارگان استفاده کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه بنده درخصوص سوال شما علمی ندارم