مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

با سلام احترام
یکسال پیش خودروی را فروختم و بعد از آن وکالت برای نقل انتقال دادم متاسفانه هیچ کار و اقدامی جهت تعویض پلاک انجام ندادن بنده شکایت کردم برای توقیف پلاک متاسفانه هیچ اقدامی برای توقیف صورت نگرفته و یارو با پلاک من در شهر در حال تردد هستش ومن هم به پلاک خودم احتیاج مندم
با تشکر
لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست فک پلاک مطرح و درخواست توقیف خودرو را بدهید اما متاسفانه در رابطه با توقیف علی رغم اینکه در دوربین ها مشخص است کم کاری شدید دارد