مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام روز بخیر عذر خواهی می‌کنم من میخوام ماشینم رو به بنگاه بفروشم بنگاه میگه بعد از خرید ماشینت نیاز به تنظیم سند نیست بعد از اینکه برای ماشینت مشتری پیدا شد وکالت فروش بده به نام خریدار جدید‌ تا اونجایی که من میدونم هزینه وکالت فروش برابر هزینه کامل انتقال سند حالا اگر من وکالت فروش بدم دیگه نیازی نیست برای تنظیم سند و سایر موارد هزینه ای بدم؟؟؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام مهمتر از مساله هزینه مسایلی است که در صورت انتقال خودروی شما به اشخاص ثالث و دست به دست شدن خودرو در بنگاه تا رسیدن به خریدار نهایی ممکن است پیش بیاید لذا پیشنهاد میگردد خودروی خود را به صورت انتقال قطعی و سند زدن منقل نمایید .

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،برای پرداخت هزینه ها هرتوافقی بین طرفین بعمل بیاد معتبراست،،،شمامیتوانی درقراردادیاقولنامه عادی توافق کنی که هزینه انتقال سندقطعی به عهده خریدارباشد،،، رشیدی وکیل پایه یک