مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن مهریه عندالاستطاعه

سلام، مهریه من عندالاستطاعه است، همسرم دارن طوری رفتار میکنن که خودم برم درخواست طلاق بدم، میخوام بدونم من برم برای درخواست طلاق یا خودش بره چه تفاوتی میکنه تو نحوه پرداخت مهریه؟ کلا میتونم مهریم رو بگیرم ؟؟ حالا هرطور که دادگاه بگه قانون مشخص کنه. در صورتی که اموالی هم به نامش نباشه چی میشه ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درخواست طلاق از ناحیه زن تنها در صورتی ممکنه که زوج یکی از شرایط ضمن عقد را نقض یا عسر و حرج زوجه در دادگاه ثابت شود وگرنه درخواست او رد میشه. اگر مرد بخواهد طلاق بدهد باید کلیه حقوق مالی زوجه را طبق قانون بدهد. برای مهریه باید صبر کنید تا ایشان استطاعت مالی پیدا کند وگرنه مهریه قابل وصول نخواهد بود.نهایتا قسطی میشود