مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مقطعی

با سلام بنده با فردی ازدواج کردم به صورت عقد مقطعی در دفترخانه رسمی به مدت 10 سال از سال 93 همسرم در سال 96 با فرستادن اظهار نامه خدمات قضایی بذل مدت الباقی مدت عقدنامه نموده بدون پرداخت مهریه، و بعد از ارسال این اظهارنامه مجددا رجوع کرده و در حال حاضر من 6 ماهه باردارم لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم لازم به ذکر است همسرم یک‌ماهه که به تماس من جواب نمیده

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت باردار بودن دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاح را بر علیه ایشان طرح نمایید ایشان مکلف است نکاح را به صورت رسمی به ثبت برساند و مسئولیت کامل در قبال فرزند مشترکتان دارد ‌. مهریه نیز حق شما بوده و میبایست پرداخت نماید.