مشاوره حقوقی رایگان - ربودن همسر

با عرض سلام و خسته نباشید
جسارتا بنده در دوران عقد به سر میبرم و دخالت‌های زیادی از جانب خونواده همسرم، باعث اختلافهای زیادی شده که شکایت‌های زیادی منجمله مهریه و نفقه و... به دنبال داشته
بنده برا حل مشکل با همسرم قراری گذاشتم و وقتی سر قرار حاضر شدیم با کسی تماس داشتم و وسیله ای هماهنگ کردم که بیان دنبالمون و ببرنمون خونمون و ما بعد از اینکه به منزل رفتیم خونواده ایشون از بنده با عنوان آدم ربایی شکایت کردن و از راننده به عنوان معاونت در آدم ربایی شکایت کردند
در ضمن ناگفته نماند که ایشون در اون زمانی که در منزل بنده بودن با بیرون رفت و آمد داشتن و شهود حاضر به شهادت هستند،
در ضمن ایشون حق حبس ندارند...
و اما زمانی که ایشون از منزل بنده رفتند کمک به شکایت خونواده محترمشون کردن و به این شکایت‌ها دامن زدند، نا گفته نمونه که بعد گرفتن اظهارات بنده و راننده خودرو، بازپرس محترم دستور به پیگیری پیامک های بنده دادند، و از پیامک های بنده چیزایی رو برداشت کردند که اصلا مرتبط به موضوع آدم ربایی یا قرار و برنامه ریزی برا این موضوع نیست اما چون در همون روز بوده مرتبط کردن به این موضوع
من و همسرم بگو مگو داشتیم اما آدم ربایی نبوده
در ضمن دادگاه هنوز مارو احضار نکرده و ما اظهاراتمونو داخل آگاهی دادیم،
استاد، مگه مرد نسبت به همسرش آدم ربا میشه؟
لطف کنین و منو راهنمایی کنین
ممنونم از محبتتون

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام ایشان همسر قانونی و شرعی شما بوده و جرم ادم ربایی در خصوص شما مصداق ندارد .

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
قانون در خصوص آدم ربایی کلیت داشته و برای همسر هم مصداق داشته مخصوصا زمانی که زوجه میتواند از حق حبس استفاده نماید و زوج با این عمل مانع آن میشود بیشتر قوت می یابد. مگر اینکه در خصوص سونیت که از ارکان تحقق جرم ادم ربایی است بتوان در مورد حاضر بیشتر از موارد مشابه تحقق جرم را خدشه دار نمود.
لذا باید مدارک استنادی مورد بررسی واقع شود.