مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو قولنامه ای

خودرویی به صورت قولنامه ای (بین من و فروشنده و دو شاهد) خریده‌ام در حالی که برگ سبز و سند به نام فرد دیگری است در زمان قولنامه فروشنده گفت صاحب سند رو می شناسد و در محضر تشریف می آورند ولی متأسفانه بعد از گذشت سه هفته امروز و فردا میکنه و هیچ نشانی از صاحب سند ندارد تکلیف چیست؟
باتشکر

پاسخ ها :

رحیم جنگی پور کرکج

رحیم جنگی پور کرکج :

استان :

با سلام .شما می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت صاحب سند و نیز فروشنده ی خودرو به شما رو مطرح کنید در صورت عدم موفقیت بودن شکایت فروش مال غیر.د

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه نمایید.