مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من 5 ماهه عقد کردم و رابطه ام داشتم با همسرم و باکره نیستم. من برای طلاق اقدام کردم و مهریمو به اجرا دراوردم برای پزشک قانونی میخواسم بدونم مقعد هم مشاهده میکنن یا فقط بکارتو مشاهده میکنن؟؟؟؟ یا جفتشو؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ادعا کنید که بکارت شما توسط زوج زایل شده ، پزشکی قانونی با دستور قاضی معاینه میکند. دلیلی برای معاینه مقعد وجود ندارد مگر اینکه ادعای تجاوز و زنا مطرح شود که با دستور قاضی ممکنه معاینه از هر دو محل صورت بگیرد. درصورت ابهام و سوال میتوانید تماس بگیرید