مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

سلام خدمت وکلای گرامی

خانم بنده نزدیک 6 سال است که بدون اجازه و محل زندگی خود را ترک کرده و در استانی دیگر مشغول به کار شده است. در این باره دادگاه نیز به لزوم تمکین ایشان حکم داده است. طبق سند ازدواج، حق طلاق در اختیار بنده است. آیا خانمم می تواند علی رغم مخالفت من با طلاق، درخواست طلاق بدهد و درخواستش پذیرفته شود؟

سوال دوم: خانم بنده 6 ماه پیش مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشت و اداره ثبت نیز در نامه خود گفته است که ملک و اموالی به نام من نیست و وکیل ایشان نیز درخواست توقف درخواست ثبت داده است. حال بار دیگر ، از طریق دادگاه حقوقی درخواست مهریه داده است. حال چند سوال در این رابطه:

1 - از زمان تشکیل اولین جلسه دادگاه تا زمان رای دادگاه و اجرای حکم ( با لحاظ اعتراض به حکم بدوی و همچنین درخواست اعسار و ...) چند روز طول می کشد؟

2 - در یک شرکت خصوصی مشغول به کارم و چند وام بانکی گرفته ام که شامل کسورات حقوقم می شود. درصورت توقیف یک چهارم حقوق، مبنای این توقیف کسورات فیش حقوقی است یا منهای آن ؟ به عبارت دیگر : یک چهارم توقیف حقوق از خالصی دریافتی حقوق است یا کسورات حقوق نادیده گرفته می شود؟

3 - نه خودرویی دارم و نه ملک و خانه ای. در خانه ی اجاره ای با اجاره 850 هزار تومان در ماه ساکن هستم. ""خالصی"" دریافتی حقوقم نیز تقریبا سه میلیون تومان است. ( پنج میلیون حقوق می گیرم که پس از کسر بیمه و وام شرکت و همچنین دو وام بانکی می شود سه میلیون). بر اساس تجربیاتی که از دادگاه های قبل دارید میزان پیش قسط سکه برای مهریه و همچنین میزان اقساط به چه صورت خواهد بود. البته می دادم متغییر است و به نظر قاضی دادگاه . اما تجربه شما را از دادگاه های مشابه می خواستم.

ممنون از توجه شما و ببخشید بابت زیاده گویی.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1.درخواست طلاق از جانب زن منوط به اثبات تحقق شروط ضمن عقد درخصوص عسر و حرج می باشد. 2.خالص دریافتی ملاک است. 3.قابل پیش بینی نیست . به تعداد سکه ارتباط دارد