مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام وقت بخیر. یک هفته پیش درخواست طلاق دادم و در ثنا ثبت نام کردم. دیروز پیامکی مبنی بر اینکه دادخواست شماره ............... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه اول دادگاه عمومي حقوقي شهرستان تنگستان (اهرم) ارجاع و با شماره پرونده .............. و رمز شخصي ........... ثبت گرديد
برای من فرستاده شده. ولی هنوز داخل سامانه ثنا چیزی نیومده. من باید چیکار کنم؟ این پیامک چی هست؟ راهنمایی کنید لطفا.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید منتظرپیامک ابلاغ وقت رسیدگی دادگاه باشید