مشاوره حقوقی رایگان - هزينه انتقال قطعی سند وكالتی خودرو به نام ديگری

سلام من با يه وكالت يك ماهه خودرويي از تهران گرفتم كه بابت هزينه وكالت از فروشنده 12000000 ريال دفترخانه دريافت نمود. الان كه بعد از تعويض پلاك خواستم خودرو رو به اسم همسرم بزنم دفترخانه كل 12000000 رو دوباره دريافت كرد در صورتيكه قبل از انتقال به من گفتن تنها هزينه حق التحرير رو كه 4000000 ريال مي گيرن اما الان بهانه شون اينه كه چون وكالت به اسم تو هست و مي خواي قطعي رو به نام همسرت بزني بايستي تمام و كمال پول رو پرداخت كني . لطفاً راهنمايي كنيد اين 800 تومان كه بابت مثال مالياتي و دارایي هست و فروشنده 10 روز پيش پرداخت كرده آيا واقعاً انتقال قطعي سند وكالتنامه اي دوباره نياز به پرداخت هزينه هاي دارايي رو دارد؟ و اگر نه بابت استرداد اين مبلغ و طرح دعوي از كجا پيگير بشم؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هر بار تنظیم وکالت در فروش خودرو مانند تنظیم سند قطعی محسوب می شود و تمامی هزینه ها مجدد دریافت می گردد