مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام
همسر بنده 17 ماه است منزل مشترک را ترک کرده و 7 ماه پیش دادخواست الزام به تمکین دادم و با اجرای احکام حکم ناشزه بودنشو داد. اگر من ازدواج مجدد بدهم زوجه در دادگاه حاضر شود و بگوید که من میخواهم برگردم من میتوانم قبول نکنم؟ ممنون ار راهنماییتون

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

با سلام
اگر حکم ناشزه بودن همسر صادر شده باشد و نکته دیگر اینکه باید قدرت مالی شما برای دادگاه نیز احراز شود که توانایی تامین مالی دو همسر را دارید در این صورت دادخواست ازدواج مجدد می دهید و پشیمانی زوجه تاثیری ندارد.

پرسشگر :

از اجرای احکام گواهی ناشزه بودنشو گرفتم . مطالبه مهریه کرد منم اعسار دادم قاضی شعبه هم حکم بدون پیش قسط هر 5 ماه 1 سکه داد . میخواستم بدونم که اگه ازدواج مجدد بدم احتمال اینکه رای ندن داره؟ ایا زوجه بیاد دادگاه بگه که من حاضرم برگردم بعد از ناشزه بودن تاثیری داره یا نه؟ ممنون از راهنماییتون .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير در صورت وجود حكم نشوز دادگاه ميتواند حكم به ازدواج مجدد بدهد يا ندهد و اختيار با دادگاه هست نه با شما

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

درقانون چنین چیزی نیست ودادگاه به خواسته شمارسیدگی میکند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بااثبات نشوز زن مردمی تواند ازدادگاه درخواست اذن نکاح بازن دیگر را درخواست کند همچنین دادگاه باید توانایی مالی شمارانیز درازدواج دوم بررسی کند و درازدواج دوم بااذن دادگاه ادعای زن اول تاثیری ندارد