مشاوره حقوقی رایگان - توقيف موتور سيكلت

با سلام مدتي قبل گشت انتظامی من را به خاطر پوشيدن لباس كار كه به گفته ايشان لباس نظامی بود توقيف كرده و موتور سيكلت من را به پاركينگ منتقل كرد كه با دستور قاضی كشيك تبرئه شدم و قرار شد چندروز بعد برای دريافت قبض پاركينگ به دادسرای محلاتی مراجعه كنم ولی پرونده من به دادياری رفته و پيامكی با عنوان قرار نهايی صادر شد برای من آمده
سوالم اينه كه چرا با توجه به دستور قاضی كشيك مجدد پرونده به دادياری رفته؟
ضمنا زمان توقيف موتور من سوار نبودم و در جلوی تعميرگاه پارك بود

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام قرار نهایی صادر شده به احتمال بسیار زیاد قرار منع تعقیب شماست و جای نگرانی ندارد به دادیاری مراجعه و از موضوع اطمینان حاصل نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام قاضی کشیک جهت رتق و فتق کارا حضثر دارن و پرونده را ارجاع میدهند بهتر است هر چه زودتر نسبت به آوردن گواهی لباس شرکت و سایر تخلفات دفاعیه ای تنطیم کنید