مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام.خسته نباشید. ماشین من توقیف شده 17 ماه پیش. رفتم راهنمایی شعبه ارجاع رو دادن، بعد 17 ماه تلاش شعبه اجرا یه شماره پرونده داد به من دادسرای 23 تهران (نیابت) دوستم رفته اونجا و گفتن همچین توقیفی از اینجا نداره ماشین. شعبه اجرا امتناع می‌کنه از دادن شعبه بدوی. من چطوری میتونم شعبه اصلی رو پیدا کنم. ماشین 84 قولنامه شده به اسم من و تا 17 پیش دست من بود ولی صاحب سند زندان بود این سالها و اونجا هم فوت کرد و طلبکار هم داره. لطفا کمک کنین. وکیل رفتم میگه تا شعبه معلوم نشه کاری نمیشه کرد. تا الان الزام به تنظیم سند دادم رد کردن بدلیل توقیف قضایی، اعتراض ثالث دادم رد کردن بدلیل اینکه شعبه مشخص نیست، فروش مال غیر دادم منع تعقیب داد قاضی. چجوری پیدا کنم توقیف از کجاست. اصلا یه جورایی انگار پرونده گم شده و اصلا موقعیت مالی مناسب ندارم به هیچ وجه.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پلیس موظف است شعبه توقیف کننده خودرو را به شما معرفی نماید در صورت امتناع به 197 اطلاع دهید