مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

من یک قطعه 350 متری زمین کشاورزی خریدم میخواستم گلخانه کوچکی داشته باشم. حالا میخواهم یک ساختمان سه یا چهار طبقه بسازم و گل های اپارتمانی را در محیط بسته و با نور مصنوعی تولید کنم. به نظر شما اجازه ساخت همچین سازه ایی را در زمین کشاورزی میدهند؟؟
(این زمین در محدوده شهری هم هست و در سه طرف زمین کشاورزی خانه مسکونی ساخته شده و متاسفانه ده هزارمتر زمین اون وسط هست را نمیزارن ساختو ساز بشه..)

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد که جواز برای این کار صادر نشود چراکه ساختن ساختمان برای پروش گل نه مرسوم است و نه از لحاظ اقتصادی صرفه دارد.