مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی بعد از اصلاحات ارضی

در سال 1335 مادرم که مالک متراژ 4 هکتار زمین کشاورزی در روستاهای اطراف کرمانشاه بود فروخت و پس از فروش آن نیز پدرم بر روی آن زمین های کشاورزی به عنوان رعیت به مدت 15 سال کشاورزی نمودند که پس از قانون طرح اصلاحات ارضی کل اراضی کشاورزی توسط حکومت وقت به نام پدرم سند قانونی شد و جمهوری اسلامی نیز سند مالکیت قانونی اراضی را تحویل پدرم نمودند. در چند سال گذشته فرزندان مالک قدیم اراضی شکایت کرده اند و دادگاه در سال 1386، کل اراضی را طبق سند خرید قبل از اصلاحاتشان تحویل آنها نموده و حکم خلعیت کامل اراضی را به نفع آنها صادر نموده است. حال راهنمایی کنید که آیا اسناد ما از نظر قانونی اعتبار ندارد و حق با آنها بوده است؟ آیا راه اعتراض وجود دارد؟

جواب داده توسط یکی از وکلا

خیر ندارد و اعتراضتان بی ثمر خواهد بود زیرا مالک حقیقی وجود دارد و دلایل و ادله قانونی خود را ارایه نموده اند

مطابق ماده 22 قانون ثبت مالک کسی است که زمین به نام او به ثبت رسیده باشد مطابق کدام قانون سند پدر سوال کننده را باطل نمودند و زمین را به صاحب قبلی دادند؟
آیا سند اصلاحات عرضی قابل ابطال بود؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما قابل بررسی می باشد و بایستی این موضوع را مد نظر قرار داد که اسناد مالک اولیه آیا با انتقال آن بعد از اصلاحات ارضی به پدر شما باطل گردیده است یا خیر در صورت محل بررسی خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع مهم شما با یک پرسش و پاسخ حل شدنی نیست باید وگیل می گرفتید الان هم باید پدرتان مدارک و احکام را به یک وکیل نشان دهد تا مطالعه کند بعد پاسخ دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما ادله و دلایل انها جهت مالکیت مورد قبول قرار گرفته و تصرف و سند شما مشکل قانونی داشته بنابراین قابل ابطال بوده است

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، لازم است مدارک و اسناد شما توسط وکیل بازبینی شود و رای صادره نیز بررسی گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر شما مالک محسوب میشود و شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و باید رای دادگاه مطالعه و. بررسی گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همانطور که گفتید مادرتان فروخت و پدر به عنوان کارگر در زمین کار می‌کرده. خوب چه مالکیتی؟! حتما در دادگاه قبلی این موضوعات رسیدگی شده که حکم خلع ید صادر شده است.