مشاوره حقوقی رایگان - احداث ساختمان در زمین زراعی

با سلام
ده سال پیش 430 متر زمین کشاورزی را در یکی از روستاهای گیلان به صورت قولنامه ای خریداری کرده ام. چون این 430 متر بخشی از 5000 متر شالیزار بود که گواهی ثبت داشت ولی سند نداشت.
در هر حال مشکلی از بابت مالکیت نیست لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم در آن یک ساختمان کوچک 30-40 متری بنا کنم؟ متاسفانه درخواستم برای تغییر کاربری زمین به مسکونی توسط بنیاد مسکن رد شده است. آیا با استفاده از تبصره 4 الحاقی ماده 1 قانون اصلاح حفظ کاربری می تواند به میزان 15 درصد متراژ بسازم؟
اساسا این درخواست را به کجا باید ارائه بدهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تغییر کاربری فقط با مجوز کمیسیون خاص در جهاد کشاورزی خواهد بود