مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام پسرم با دوچرخه بوده ماشین بهش زده بالای مچش و لگنش شکسته دستش جراحی شده و دوتا پین گذاشتن و لگنشو گفتند دو ماه باید تکون نخوره تا جوش بخوره میخواستم ببینم دیه اش حدودی چقدر میشود
در ضمن 12 سالش هستش دیه اش با یه آدم بالغ فرق میکند یا نه

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در خصوص سوال شما شرایط شکستگی و التیام ان در مقدار دیه موثر بوده و اطهار نظر قطعی نمیتوان کرد تا توسط پزشکی قانونی تعیین گردد. ولی در کل با توجه به شکستگی دو ناحیه میزان دیه احتمالا بالای 40 میلیون تومان خواهد بود و تفاوتی با شخص بالغ نیز ندارد .