مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
من دو فقره چک به شخصی دادم و در تاریخ چک رو برگشت زد بعد از مدتی من مبلغ چک ها رو به حساب ایشون واریز کردم و چک رمزدار به ایشان دادم ولی از دادن چک ها امتناع کردند. البته من 3 تا شاهد هم دارم. و بعد از بنده در دادگاه حقوقی شکایت کرد البته به وسیله شخص دیگری . و دادگاه من رو به پرداخت چک و خسارت محکوم کرد لطفاً راهنمایی کنید که من از این مرحله به بعد چه کار می تونم بکنم. تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید دادخواست به دادگاه تقدیم کرده و مطالبه وجوهی که اضافه پرداخت کردید را تقاضا نمایید. نتیجه کار بستگی به مدارک و روند رسیدگی دارد و ممکن است بی نتیجه باشد