مشاوره حقوقی رایگان - تغییر غیر مجاز کاربری اراضی زراعی و باغها

با سلام عموی بنده زمین زراعی را دیوار کشی کرده و تبدیل به باغ کرده جهاد کشاورزی شکایت کرده و دادگاه حکم به قلع و قمع و پرداخت جریمه نقدی درجه 7..می خواستم دادخواست تجدید نظر بنویسم می خواستم کمکم کنید.. با تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در بخش مشاوره سایت اقدام به تقاضای نوشتن لایحه دفاعیه نمایید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
راهنمایی فقط صرفا میتواند مراجعه به یکی از همکاران ترجیحا در شهر محل سکونتان باشد.