مشاوره حقوقی رایگان - سفته و تهمت

سلام خسته نباشید
بنده بمدت 1سال در فسفودی کار کردم، صاحب کارم از من سفته 20میلیونی گرفته روی سفته ننوشتم سفته کاری است
روزی که میخواستم به صاحب کارم بگم که میخام از کار بیام بیرون گفت قصدت جدیه واسه بیرون اومدن، گفتم اره، گفت تو بما 20میلیون سفته دادی
و از مغازه ما دزدی کردی باید 20میلیون پول بما بدی
صاحب کارم بمن تهمت دزدی زده و ازمن 20میلیون پول میخاد حقوق ماه اخرمم نداده، بیمه هم منو نکرده
مدرکی هم نداره که ازمن دزدی کرده
تنها چیزی که دستشه سفتست همین
خواستم بپرسم چیکار باید انجام بدم؟؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اول اینکه برای سفته باید ادله بیاورید که امانی است مثلا شاهد، به ویژه اگر همکارانی که سفته داده باشند
دوم رابطه استخدامی که شاهد و واریز حقوق به حساب شما می تواند ثابت شود
سوم تخلف ایشان در واریز نکردن حقوق و بیمه شما
چهارم وقتی شاهد و مدرک تدارک شد اظهارنامه بدهید که سفته با مشخصات فلان بابت حسن انجام تعهد نزد شماست در مهلت تعیین شده مسترد کنید