مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام در شرکتی که کار می کردم انبار دار و کارگاه خیاطی در طبقه پایین خانه من بوده لوازم های انبار در خانه من بود من به شرکت گفت حق وحقوقم وسنوات چندین ساله من را بده رفت از دستم در پاسگاه محل شکایت کرده به من تهمت خیانت در امانت زدن ومن رو تهدید می کند که به زندان می اندازمت اگر نروی شکایتش اداره کار رو پس نگیری من هیچ سابقه ای ندارم حال می توانم دنبال شکایتم حق وحقوق وسنواتم باشم یابروم رضایت بدم چون هرچی که بگی من رو تهدید میکند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و و

مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این دو مسئله جدا از یکدیگر است قسمت اول سوال شما نیاز به بررسی بیشتر دارد اما حق و حقوقتان را می‌توانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند