مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد اشغال انباری توسط واحد دیگر در آپارتمان

باسلام و خسته نباشید آپارتمانی دارم که این ساختمان دارای 5 انباری سندی است که مالک 4 تا از انباری ها طبق سند مشخص شده و 1 انباری که دو مدعی مستاجر دارد که این انباری ها توسط این دو واحد اشغال شده و نه تخلیه میکنند و نه شماره مالکاشونو میدن تا صحبت کنیم و از روی سندشان مشخص شود که انباری که دو مدعی دارد مربوط به کدام واحد است و این دو واحد که به طور عمد از مالکانشان شماره تماسی نمی دهند انباری ما و واحد همسایه را اشغال نمودند و بنده هم واحدم رو اجاره دادم و مستاجرم برای دریافت انباری بنده رو شدیدا تحت فشار گذاشته بنده مجازم با در دست داشتن سند و مدرکم که ثابت میکنه انباری مربوط به بنده هستش قفل رو بشکنم و انباری رو تخلیه کنم و راه قانونی اون که زمانبر نباشه و قانونی باشه چیه و چطور بفهمیم انباری که شماره تماسی از صاحب خونش نداریم مربوط به کدوم یک از این دو واحده خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رضا  مددي

رضا مددي :

استان :

ساده ترین راه اینست که دادخواست تامین دلیل داده شود و پس از کارشناسی و بررسی اسناد مالکیت انباری مشخص میشود.