مشاوره حقوقی رایگان - علت مسدودی سیم کارت

با سلام
من یه سیم کارت ایرانسل دارم که الان حدود 15 ساله که دارمش به نام خودمه اعتباری هم هستش دائمی نیست. تمام اموراتم از رمز دوم کارت های بانکی تا کارای دیگه رو اون سیم کارتمه د شدیدا بهش نیاز دارم
الان حدود 3-4 روزه که مسدوده علتش هم از 700 که پرسیدم میگه نامعلوم. تا حالا هیچ کار خلافی باهاش نکردم نه پیام تبلیغاتی و نه چیزی
تنها چیزی که به ذهنم می رسه آخرین بار به چند تا شماره تو سایت ... برای خرید محصول پیام دادم یعنی ممکنه به خاطر اون بوده ؟
آیا وصل میشه ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام معمولاً وقتی اپراتور ها می گویند دلیل قطع شدن نا معلوم است یعنی شماره شما تحت رسیدگی سازمان های امنیتی است بنابراین اگر مشکلاتی از این دست نداشته باشید جای نگرانی نیست و خط شما وصل می شود