مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

سلام.من پسرم موسسه ... ثبت نام کردم و پول دوره رو هم کامل پرداخت کردم. اما الان به دلیل عدم رضایت از موسسه نمی خوام فرزندم ادامه دوره شرکت کنند. می تونم به غیر از پول دو جلسه و بسته آموزشی، مابقی پول پس بگیرم؟
دیشب ازشون خواستم پول برگردونند که گفتند امکانش نیست. من ازشون پرسیدم چرا همون‌ موقع ثبت نام نگفته بودن که برگردونده نمیشه و رییس موسسه گفتند که شما نپرسیدید و ما هم چیزی نگفتید. شما باید می پرسیدید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما در واقع یک قرارداد با این موسسه دارید و نمی توانید این قرارداد را یکطرفه فسخ نمایید مگر اینکه در ابتدای ثبت نام با موسسه شرط می کردید که در صورت عدم رضایت پولتان را پس بگیرید