مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول از امریکا به ایران

سلام. من دوستی دارم امریکا زندگی میکنه میخواد10هزار دلار برام بفرسته. من شماره حساب بانک ملیمو بهش دادم اونم برام فرستاده و رسیدشو هم بهم داده. ولی هنوز چند روزه پول نیومده نمیدونم چرا؟ ایا از امریکا میشه به حساب بانک ملی پول فرستاد یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز به علت تحریم ها هیچ بانکی از آمریکا به ایران پول واریز نمی نماید. شما باید از طریق صرافی های مورد اطمینان اقدام نمایید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.