مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی و از دست دادن خودرو بعد از طلاق

با سلام خانم بنده بر اثر مشاوره غلط در درراهب غرورش مجبور شد با وکالتی که سال 93 در حال بیماری و محجوریت از من گرفته بودن که شامل طلاق حضانت دوتا دخترم که یک پسر سه ساله هم دارم نبخشیدم مهریه بلاعزل و عدم عزل وکیل بدون حضور من طلاق گرفته حالا برای ادامه راهش و نشان دادن صحت کارش دادخواست شکایت داده که خودرو که از برادر بدهکارش که ماشین سند دار مرا فروخت و ماشین بدون سند که به شرکت بدهکار بود رو حساب اعتماد به خواهرش از او تحویل گرفته بودم و ماشین مرا فروخت حالا خواهرش طلاق گرفته و سند ماشین را با همکاری برادرش بنام خودش ثبت نموده البته بیمه ماشین بنام من است دوسال بیمه را من داده ام آیا میتواند از من بگیرند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال سوال خود را فارغ از عصبانیت و ماجراهای خانوادگی مطرح نمایید تا قابل فهم باشد