مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل پس از اجرای حکم قلع و قمع

سلام
ملکی با حکم قلع و قمع تخریب شده و تعدادی درب چوبی و پنجره فلزی در آن موجود می باشد، با توجه به اینکه اسکلت فلزی متعلق به مالک میباشد، قصد ساخت و تکمیل ملک دارد، خوانده دعوی محکوم گردیده ملک را بصورت اسکلت فلزی به مالک تحویل دهد که در زمان اجرای حکم مالک با هزینه شخصی و نامه کارشناسی خود تخریب نموده
ایا با توجه به اینکه حکم اجرا گردیده و پرونده مختومه شده نیازی به تامین دلیل هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توضیحات و سوال بسیار مبهم است. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید